הינך נמצא כאן

17 Νοέμβρη βία Διαδίκτυο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN Επιστροφή του Ξηρού στη βία φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού είναι να επαναδραστηριοποιηθεί στον χώρο της ένοπλης βίας......

Επιστροφή του Ξηρού στη βία φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι στόχος είναι να επαναδραστηριοποιηθεί στον χώρο της ένοπλης βίας

Με την εν εξελίξει προσπάθεια ανασύστασης του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης» συνδέει η ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Καθημερινή», σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ ο 56χρονος καταδικασθείς σε 6 φορές ισόβια τρομοκράτης παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αδείας διάρκειας 9 ημερών που του χορηγήθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα θεωρείται φυγάς και αναζητείται.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτίμησαν χθες ότι στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού είναι να επαναδραστηριοποιηθεί στον χώρο της ένοπλης βίας, κάτι που επεσήμανε με δήλωσή του στην «Κ» και ο συνήγορός του κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης: «Η χρονική συγκυρία επιτάσσει την αφύπνιση της κοινωνίας. Ο Χριστόδουλος Ξηρός θα επιστρέψει στη φυλακή μόνο εάν βρεθεί και συλληφθεί».

Ο 56χρονος φυγάς είχε λάβει 9ήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται προκειμένου, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ φαινομενικά τουλάχιστον, να επισκεφθεί συγγενικά του πρόσωπα στη Χαλκιδική - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%... . Η άδειά του ξεκινούσε την 1η και έληγε στις 9 Ιανουαρίου.

Ο 56χρονος ήταν υποχρεωμένος να διαμένει στο σπίτι των γονιών του στη Ν. Καλλικρά ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ α halkidiki.gov.gr - http://www.halkidiki.gov.gr/ Χαλκιδική - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%... ς, ενώ του είχε χορηγηθεί (για πρώτη φορά) ειδική άδεια ώστε να μπορεί να επισκέπτεται αυθημερόν την αδελφή του που διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%... . Αστυνομικές πηγές λένε ότι μέχρι και την περασμένη Κυριακή ο Ξηρός έδινε κανονικά το «παρών» στο Α.Τ. Ν. Καλλικρά ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ ας. Σύμφωνα μάλιστα με μαρ τυρί - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%85%CF%81%CE%AF ες, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ συνοδευόταν άλλοτε από την αδελφή του (που και αυτή είχε επισκεφθεί τη Χαλκιδική - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%... από τη Φλώρινα όπου διαμένει μόνιμα) και άλλοτε από τα ανίψια του.

Ήταν η 7η ολιγοήμερη άδεια που του χορηγήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι σήμερα. Όλες οι προηγούμενες αφορούσαν επίσκεψη και διαμονή του στο πατρικό του σπίτι στη Ν. Καλλικρά ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ α και μία στην Ικαρία.

Μιλώντας χθες στην «Κ», στέλεχος του Υπουργείου - http://www.ministryofjustice.gr Δικαιοσύνη - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%... ς αποκάλυψε ότι διεξάγεται έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html ώστε να διαπιστωθεί εάν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%... ο Χριστόδουλος Ξηρός, που κρατείται στην Ε΄ πτέρυγα, μετέβη στην Α΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και συναντήθηκε με φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Κείμενο, εξάλλου, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ για τη φυγή του Ξηρού ανάρτησε χθες στο διαδίκτυο - http://xenofon.gr ο «πυρήνας φυλακής» των «Πυρήνων». Ξεκινούσε με τη φράση «ο αντάρτης πόλης Χριστόδουλος Ξηρός διασχίζει τη χώρα της ελευθερίας» και κατέληγε με τη φράση «η εποχή της επίθεσης ξεκίνησε». Χθες, μετά το τέλος προγραμματισμένης συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%... ς Κάρολο Παπούλια - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82_... , ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας επεσήμανε ότι «δυστυχώς για την πατρίδα μας, η εσωτερική τρομοκρατία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα» και ζήτησε από τους πολι ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ ακούς παράγοντες να εκτελούν τον θεσμικό τους ρόλο. Στην πρόσφατη, εξάλλου, συνέντευξή του στην «Κ», ο κ. Δένδιας είχε χαρακτηρίσει «κολοσσιαίας σημασίας παράλειψη» την απελευθέρωση των Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, που επίσης διαφεύγουν και καταζητούνται. Μάλιστα, αρκετοί στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν ανησυχία και για μια πιθανή σύμπραξη των Ξηρού και Μαζιώτη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN Θ. Πάγκαλος: σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ , ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ - http://www.tovima.gr/ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής - http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes , σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF και έτσι βγήκε το "μαζί τα

φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%89%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82 θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε

μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμμα - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1 τος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές - http://ekloges.ypes.gr/ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ » πρό ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ νε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ , σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.gr - http://www.kommata.gr/ κόμμα - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1 τα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%... ς, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%... ς μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές - http://ekloges.ypes.gr/ , που δεν είναι εθνικές - http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εκλογές - http://ekloges.ypes.gr/ για να δώσουν βουλευτές, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ - http://www.pasok.gr/ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώ - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E πη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%... και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 και μικτής οικονομία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%... ς, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.gr - http://www.kommata.gr/ κόμμα - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1 τα, αλλά στις ευρω εκλογές - http://ekloges.ypes.gr/ θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%... με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%... και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.org - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%... τουρισμό - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%... ς! Αυτοί οι άνθρωποι - https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF... που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%... της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα - http://hellasdata.gr/Tag.php?Code=0000000894.%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE... χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα - http://hellasdata.gr/Tag.php?Code=0000000894.%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE... , σύμφωνα με έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα - http://hellasdata.gr/Tag.php?Code=0000000894.%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE... χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html του ΟΗΕ.

"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html ς.

Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7... , την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξ - http://hellasdata.gr/Tag.php?Code=0000000690.%CF%83%CE%B5%CE%BE.html ουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξ - http://hellasdata.gr/Tag.php?Code=0000000690.%CF%83%CE%B5%CE%BE.html ουαλικής κυριότητας.

"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html .

Η έρευνα - http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.as...'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.html αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα - http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7... και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ - http://www.teiath.gr/ , η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN

source: σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ http://www.newsbeast.gr/society/arthro/629054/-epistrofi-tou-xirou-sti-v...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WEB DESIGN…

הוספת תגובה חדשה

Filtered HTML

  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.